Make your own free website on Tripod.com
Lego Fun Fair Rides
Nieuws

HOME

Nieuws
About me
Work In Progress
Model van de maand
Kermis modelbouw
Andere Lego Creaties
Modelbouw
Kermis Chat
Gastenboek
Audio files
Video
Links
Contact

2 januari: een hoop nieuwe dingen: een nieuwe lego attractie de Top Spin en een nieuwe pagina namelijk Modelbouw met daarin de pagina Italeri Modelbouw. In deze pagina worden er vrachtwagens, auto's, vliegtuigen, moto's, ... de eerste is een vrachtwagen, deVOLVO XL - 70 GLOBETROTTER. Dan is er ook nog een nieuwe link op de pagina Links. Alle Audio files die op de site te zien zijn kan je nu benluisteren op de pagina Audio files . Ook kan je een video van een attractie aanvragen. En dan als laatste de pagina About me waarin ik mezelf voorstel.

28 december : Nieuw op deze site : een chatbox namelijk Kermis Chat, een pagina met multimedia downloads die over heel de site geplaatst zijn.

6 december : Een nieuw lego model namelijk de Sound Machine deze heb ik dan meteen maar gebruikt als Model van de maand de sound machine is 1 van de mooiste attracties die ik ooit gemaakt heb (vind ik toch) ook een nieuwe pagina genaamd Work In Progress.
P.S.: schrijf ne keer ietske in mijn gastenboek er staat nog nietveel in.

13 november: twee nieuwe lego attracties namelijk de Booster en de Rock & Roller. De foto's zijn van slechte kwaliteit mijn exuses.

3 november: een nieuwe lego attractie de Free Fall.

31 Oktober 2002 : De site is vandaag geopend I Hope You Like It